Μόλις αρραβωνιαστήκατε; Έχετε χαθεί και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε με τις ετοιμασίες; Πρώτον, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας συγχαρητήρια! Αυτή είναι η αρχή ενός μαγικού ταξιδιού ανάμεσα σε εσάς και τον αρραβωνιαστικό σας. Ετοιμαστείτε για χορό, φαγητό, ποτό και γλυκά που θα κρατήσουν όλο το βράδυ. Αυτά είναι από τα αγαπημένα πράγματα που κανείς απολαμβάνει στη ζωή. Αλλά αυτή η μέρα είναι για σας.
Αμέσως μετά τη δέσμευσή σας έρχεται το σοκ όπου η αληθινή αίσθηση αγάπης και η απερίγραπτη χαρά υπερισχύουν, ενώ κοιτάζετε από τη μία το λαμπερό δαχτυλίδι σας και από την άλλη τον αρραβωνιαστικό σας. Μετά από λίγες ώρες ή μέρες, μπορεί να κολλήσετε ενώ σκέφτεστε τι να κάνετε την ημέρα του γάμου καθώς είστε γεμάτες από ιδέες και ερωτήσεις.

 

Εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε αμέσως μετά τον αρραβώνα σας:

  1. Πρώτα απ ‘όλα … Απολαύστε το! Απολαύστε την αγάπη σας με τον αρραβωνιαστικό σας. Αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται για να συνειδητοποιήσετε  ότι είστε πλέον δεσμευμένες με το άτομο το οποίο θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Απολαύστε το γεγονός ότι βρήκατε τον σύντροφο της ζωής σας. Κρατήστε το μεγάλο μυστικό προς το παρόν για εσάς! Μόλις αρχίσετε να λέτε στους ανθρώπους σας τα νέα, αρχίζουν οι ερωτήσεις, οι συμβουλές και ο προγραμματισμός. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να είστε μόνοι, χαρούμενοι και ερωτευμένοι. Θα μας ευχαριστείτε αργότερα!
  2. Μόλις είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα νέα σας με άλλους, ξεκινήστε με τον στενό σας κύκλο. Μόνο οι γονείς και οι στενοί φίλοι μπορούν να το μάθουν και υπενθυμίστε τους να το κρατήσουν για τον εαυτό τους μέχρι να αποφασίσετε πότε θα μοιραστείτε τα νέα δημόσια. Οι κοντινοί σας άνθρωποι είναι αυτοί που θα σας υποστηρίζουν όταν οι καιροί δυσκολεύουν είτε στη διοργάνωση του γάμου σας είτε στη ζωή. Αφήστε τους να μάθουν τα υπέροχα νέα και να σας λούσουν με αγάπη και συγχαρητήρια πριν από τη μάζα. Δείχνει αγάπη και σεβασμό προς το πρόσωπό τους.
  3. Πηγαίνετε να κάνετε αμέσως ένα τέλειο μανικιούρ, ώστε να εντυπωσιάσετε με το νέο σας δαχτυλίδι. Επιλέξτε ανοιχτό ροζ ή ουδέτερα χρώματα ώστε τα δάχτυλα να φαίνονται καθαρά και γυαλισμένα. Τα αγαπημένα μας χρώματα νυχιών από το OPI είναι Sweet Heart, Funny Bunny, Lisbon Wants Moor και Ballet Slippers από την Essie.
  4. Τώρα που εσείς και ο αρραβωνιαστικός σας απολαμβάνεται τον έρωτά σας, όλες οι οικογένειες και οι φίλοι σας είναι ενημερωμένοι, και τα νύχια σας είναι έτοιμα, ήρθε η ώρα να ανακοινώσετε και στον κόσμο ότι είστε πλέον αρραβωνιασμένοι. Μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο γι’ αυτό. Για την ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρατήστε τις φωτογραφίες σε προσωπικό επίπεδο. Εάν είστε και οι δύο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα πρέπει και οι δύο να δημοσιεύσετε μια εικόνα με λεζάντα και όπου είναι εφικτό, ενημερώστε την κατάστασή σας, ότι είστε δεσμευμένοι. Αυτό στέλνει το σωστό μήνυμα και αποφεύγεται οποιαδήποτε σύγχυση. Καθίστε και παρακολουθήστε τα “like” και τα μυνήματα αγάπης των φίλων σας.
  5. Πριν ξεκινήσετε να συζητάτε και να διοργανώνετε το γάμο, δημιουργήστε μια νέα διεύθυνση email. Μπορείτε να γίνετε χαριτωμένοι με ιδέες όπως TrueLove@email.com, TillDeathDoUsPrart@email.com, ForeverLove@email.com ή κάτι πιο τυπικό, όπως MrandMrsSmith@email.com, TheSmiths@email.com. Αυτή η νέα διεύθυνση email θα χρησιμοποιηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν το γάμο σας. Επικοινωνίες με χώρους και προμηθευτές, ημερομηνίες και bachelor / bachelorette. Αυτό εξαλείφει την ακαταστασία και το μπλέξιμο με τα προσωπικά σας e-mail, διατηρεί τα πάντα οργανωμένα σε έναν λογαριασμό στον οποίο έχετε πρόσβαση και οι δύο. Επίσης, μετά το γάμο, έχετε την επιλογή να διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό για να αποφύγετε τα e-mail προωθητικών ενεργειών.
  6. Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε προτού ξεκινήσετε την διοργάνωση του γάμου και προτού καθίσετε στο Pinterest με τις ώρες το βράδυ βρίσκοντας όλες τις τελευταίες τάσεις του γάμου, είναι να καθίστε με τον αρραβωνιαστικό σας και να κάνατε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σχετικά με τον τύπο του γάμου που ο καθένας επιθυμεί. Θέλετε να κάνετε έναν επίσημο γάμο; Μεγάλο; μικρή; ποια εποχή του χρόνου; Πρέπει να έχετε μια ιδέα για τον προϋπολογισμό και αν οι γονείς είναι σε θέση να βοηθήσουν οικονομικά. Με αυτό τον τρόπο θα  ξεκινήσετε σωστά την αναζήτηση και την επικοινωνία με τους επαγγελματίες γάμου. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να βρείτε το τέλειο φόρεμα ή φωτογράφο που κοστίζει 10.000 ευρώ, εάν εσείς και ο αρραβωνιαστικός σας καταλήξετε ότι ο συνολικός προϋπολογισμός της ημέρας είναι 10.000 ευρώ. Έχοντας ένα συμφωνημένο προϋπολογισμό που θέλετε να ξοδέψετε, σας κρατά συγκεντρωμένους και σε καλό δρόμο με όλες τις διαθέσιμες επιλογές που θα συναντήσετε και θα πρέπει να αναθεωρηθούν για να πάρετε την τελική απόφαση και να βγει το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί.

    Καλή τύχη με την διοργάνωση του γάμου σας! Θυμηθείτε να διασκεδάσετε, πάρτε μια-μια απόφαση κάθε φορά, και το πιο σημαντικό είναι για εσάς και τον αρραβωνιαστικό σας να ξεκινήσετε αυτό το νέο μακρινό ταξίδι μαζί. Επομένως, μην επιτρέψετε οι αποφάσεις του λεπτού όπως τα χρώματα της χαρτοπετσέτας (κανείς δεν τα θυμάται ούτως ή άλλως) να σας εμποδίσουν να απολαύσετε τη μεγάλη σας μέρα.

    Άλλωστε για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Να κάνουμε την ημέρα σας αξέχαστη!

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.