Ποιοι είμαστε

logo planitperfect

Η Plan it Perfect είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών για εκδηλώσεις. Θα βρείτε τους κατάλληλους επαγγελματίες για να δημιουργήσετε και να γιορτάσετε τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας. Από γάμους, βαπτίσεις, πάρτι μέχρι κάθε είδους εκδήλωση που σχεδιάζετε, η εταιρία Plan it Perfect θα σας προσφέρει το σωστό επαγγελματία που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε…

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Η σκληρή δουλειά με έμπνευση είναι το κλειδί για την επιτυχία. Υποσχόμαστε να καταβάλλουμε πάντα το 100% σε ό,τι κάνουμε για τους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

Ενεργούμε με ηθικό, ειλικρινή και διαφανή τρόπο. Η αμφίδρομη επικοινωνία είναι απαραίτητη και είμαστε θετικοί στα σχόλια και την κριτική των πελατών μας και γι’ αυτό εκτιμούμε ιδιαίτερα τη γνώμη σας.

ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής, πρώτο μας μέλημα είναι η ευχάριστη επικοινωνία τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους συνεργάτες μας, για να χτίσουμε μια όμορφη σχέση και να δημιουργήσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

«Δουλεύουμε σκληρά, γελάμε συχνά και επενδύουμε όλη την ενέργειά μας στη δημιουργία αξέχαστων στιγμών»

Έλα στην ομάδα μας

Στην Plan it Perfect αναζητούμε διαρκώς δημιουργικούς, υπεύθυνους και αφοσιωμένους ανθρώπους, που διακρίνονται για τις αξίες και την ακεραιότητά τους. Στόχος μας είναι μαζί να συμβάλλουμε στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας!

Αν θέλεις να εργαστείς μαζί μας, στείλε το βιογραφικό σου στο hr@planitperfect.gr προσδιορίζοντας τον τίτλο της θέσης που σε ενδιαφέρει.

Στείλε το βιογραφικό σου εδώ

Follow us

“A Goal Without A Plan Is Just A Wish”

Antoine de Saint-Exupery