George Zorbas Film Maker

Ο George Zorbas είναι ένας βραβευμένος βιντεογράφος γάμου με έδρα την Ελλάδα. Ένας σκηνοθέτης που λατρεύει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και να λέει ιστορίες με το δικό του μοναδικό τρόπο, μέσα από το μοντάζ των φιλμ που τραβάει.

“Ένας γάμος είναι μια γιορτή αγάπης και συναισθημάτων. Μια στιγμή που αποτυπώνει την ουσία ολόκληρης της ζωής σας. Η αντανάκλαση της ζωής σας σε μια μέρα! Είναι μια στιγμή που όλοι οι φίλοι και η οικογένειά σας έρχονται από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν τη δέσμευσή σας στη ζωή. Είναι μια περιπέτεια που ξεκινά τη μέρα που δύο άνθρωποι αποφασίζουν να γίνουν ένα! Είναι τα συναισθήματα που έχεις την τύχη να νιώσεις μόνο μια φορά στη ζωή σου! Το να είμαι μέρος του και να μου εμπιστεύονται τη δημιουργία μιας διαχρονικής ταινίας αυτής της γιορτής είναι κάτι περισσότερο από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να ευχηθώ! Αυτά τα βίντεο αντικατοπτρίζουν την οπτική μου, τις πεποιθήσεις μου για το τι είναι ο γάμος και τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή!”

Γιώργος Ζορμπάς

Περιεχόμενα Προσφοράς

Επιλέξτε από τα παρακάτω, τι θέλετε να περιέχει η προσφορά του επαγγελματία

Usb stick με το επεξεργασμένο βίντεο υψηλής ευκρίνειας, αποτελούμενο από τo highlights clip καθώς και τις ενότητες της ημέρας

Στυλ

Πληροφορίες εκδήλωσης

Product price
Additional options total:
Order total:
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.